Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

pátek 22. června 2012

Kniha receptů - Inspirace

Přeji krásný páteční den - před námi je víkend , na který se jistě těšíte. Máme tady léto a to je skvělé, protože mně osobně  sluníčko hodně nabíjí . A tak dneska - tedy včera večer do dnešního rána jsem mohla pracovat na dalším z mnoha receptářů, které se u mne ohřejí vždy jen chvilku.

Na tuto knihu receptů jsem použila SB papíry, které jsem měla uloženy ve svých hromadách někde dole, protože byly vždy tak po 1 ks, ale myslím, že kombinace se povedla. Chtěla jsem aby byla tato kniha veselá a proto je oživujícím prvkem červená barvička ( hlavně ty kaňky -  ty tak ráda používám :-) ) . Je to kniha receptů nejen pro letní dny, ale ve svěžích ( vintage ) barvách léta.






1 komentář: