Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

středa 5. prosince 2012

Vánoční obálky


3 komentáře:

  1. Zuzanko, krásná práce..Dnes jsem na tuto techniku narazila a natolik mě uchvátila, že ji nejspíš vyzkouším :). Máš moc krásné stránky a hlavně výtvory :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vratinko - moc děkuji za milou návštěvu a tak milá slova . Je to úžasná technika u které objevuješ spousty nových a nových technologií a nápadů. Musím však podotknout , že se jedná o finančně náročný koníček , protože neustále zjišťuješ že chybí to a to :-). Určitě budu ráda , když zavítáš a pokud budeš mít zájem , v roce 2013 připravuji kurzy a i další novinky :-) týkající se této techniky. Měj se krásně a přeji pěkné dny. Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nemáš za co děkovat. Já obdivuji každého, kdo je kreativní a tvůrčí, což Ty určitě jsi :).
      Koukala jsem se na internetu a opravdu to není nejlevnější, nicméně stojí to za to :) Nehledě na to, že se budu učit trpělivosti, která mi chybí :-D. Také zkouším nové věci a ráda si tvořím věcičky pro radost a tohle je pro mě výzva ;)

      Vymazat