Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

středa 11. června 2014

Album pro malého Alexandra

Krásné sluneční ráno,

v posledních dnech je u mne mnoho tvoření a hlavními projekty jsou alba. Vkládám dnes jeden kousek několika málo stran, z mnoha, neboť tento nemá fotografie a já nejsem schopna si nahrát takový program, aby bylo možné fotografie v místech obličejů jemně rozostřit - ne každý si přeje prezentaci svého soukromí.

Album pro malého Alexandra jsem tvořila na přání maminky , která miminko očekává v měsíci červenec , a jejím přáním bylo něco pastelového s béžovou ( hlavně ne modrou :-)  ), ale jemné akcenty modré, kterou jsem použila  mamince nevadily :-).

Opět jsem tvořila toto album  převážně z krásných SB papírů od GP a tyto ozdobila výseky , lněnou stužkou  a grafickými motivy medvídků.










Děkuji  za návštěvu a přeji krásné letní dny :-)

3 komentáře:

  1. Album jest piękny !!!
    Ładne papierki oraz dodatki.
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, jemné, maminka bude spokojena!!!
    Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milé zastavení i komentář . Mějte se krásně.

      Vymazat