Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

úterý 29. září 2015

Romantika s motýlem

Přeji všem pěkný večer :-)


po dlouhé době jsem se vrátila ke svému koníčku , ale trochu jsem přehodnotila způsob výroby a tak budu tvořit již jen pro radost tzn. bez zakázek i objednávek.

Bohužel již nemám takový časový prostor a nejvíce co  ovlivnilo mé rozhodnutí je to, že chci hlavně tvořit nové věci , nebaví mne pořád opakovat a dělat na přání , podle mých starších výrobků . Ráda nabídnu ze své tvorby hlavně novinky :-). Myslím, že mne pochopíte .

Budu se těšit na Vaše návštěvy i milé komentáře , na případné dotazy ráda odpovím.

Dneska vkládám novinku - Motýlí přání . Na jeho výrobu jsem použila SB papíry od The Scrap Cake - jejichž papíry ( a jsem ráda, že jich ještě pár vlastním :-) ) jsou velice kvalitní . Papíry jsou broušeny , prošívány a místy i trhány. Doplnila jsem květinami od různých výrobců a výseky motýlků . Nakonec jsem doplnila o perličkové ozdoby od PM a dozdobila bílou akrylovou barvou.

Orginání a jedinečný kousek z mé dílny :-).





Děkuji za milé zastavení a přeji všem návštěvníkům krásné dny.





2 komentáře: