Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

sobota 19. ledna 2013

Visačkové přání ve stylu shabby a recyklace

Přeji príma den,

poslední dobou , když je venku tak mrazivo , tvořím ráda především věci v pastelových tónech . Toto přání ve tvaru visačky jsem vyhotovila včera a inspiraci jsem našla na zahraničním webu ( u Karoly W. ). Moc mne zaujala kombinace materiálu a to v tomto případě :
- podkladu z vlnité lepenky , kdy části po stranách jsou protrhány a celý podklad je ozdoben embosovanými motivy ( část je z mého oblíbeného razítka - věnce ) a akrylovou bílou barvou. 
- zdobení v pastelových tónech - tedy odstíny růžové, jemně tyrkysové, bílé a hnědé
- doplňky ve tvaru starodávné lampy ( od Primy Marketing ) ,  papírové růže ve starorůžové barvě a tyrkysové stužky no a nakonec výseků listů v pestrobarevném provedení a růží .

Vzniklo tohle zajímavé přání a určitě tuhle kombinaci ještě použiji i na další výrobky.







Děkuji za návštěvu :-)

2 komentáře: