Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

středa 22. května 2013

Receptář v retro " kabátku "

Hezký den ,

sama doma vlastním receptář - nebudete mi věřit - je to sešit o velikosti 22 x 34 cm , který má 500 listů - dnes již řádně zažloutlých , ale poctivě mnou popsaných a polepených sbírkou receptů . Notes je po prababičce od mého manžela , který byl  uložen v zásobách papírů . I když v dnešní technické době je možné si recepty vyhledat na internetu , nebo si můžeme koupit spousty kuchařek a časopisů z recepty, tento můj je stejně nejvíce používaný a jsem moc ráda, že ho mám.

Proto ráda vyrábím receptáře a dnes jsem se rozhodla , že zhotovím receptář - menší bichloš.

Je to 300 stránkový zápisník pro recepty v retro " kabátku "  . SB papíry od  UHK - kolekce
 My Dear Watson  s  doplněním  G45 .  U Urszuly ( UHK ) moc ráda nakupuji SB papíry ,jsou kvalitní a desingově nádherně provedené .

Výseky z lepenky , kovové knoflíky, lněné stužky , bavlněná krajka a černá krajka z propisotu , šití - to vše jsem použila na odzdobení toho receptáře.  





5 komentářů:

  1. O jak slicznie zrobilas album, jakie piekne kolory, cudowne..wspaniale dodatki, wszystko przemyslane.Idealne.Perfekcyjne!SUPER:)Dziękuje za odwiedziny na moim blogu.Pozdrawiam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milé zastavení :-)

      Vymazat
    2. S velkou radostí sledovat svůj blog :)) Omlouvám se za jazykové chyby :)

      Vymazat
    3. nie za bardzo znam Twoj język ale z wielką radością obserwuję Twój blog :)

      Vymazat
    4. Piš mi ve svém jazyce - já Vám velice dobře rozumím :-). Děkuji za přízeň. :-)

      Vymazat