Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

čtvrtek 27. června 2013

Svatební album - 30 x 30 cm v broskvové, smetanové a bílé


Přeji pěkný den, 
v tomto týdnu je u mne svatebně , samé Svatební knihy a Alba a tak vkládám jen fotografie, bez průvodních textů a popisků. Všechny tyhle romantické věcičky jsou vykouzleny z překrásných papírů od UHK a Galerie Papieru  v kombinaci s grafickými papíry . Některé motivy zdobení se opakují a to výslovná přání zákaznic , a proto ani všechno zde nevkládám , abych se moc neopakovala . Na zdobení vnitřních stran jsem použila rovněž výřezy z lepenky, výseky i s citáty , prošívání a perličky . Nakonec jsem doplnila některé stránky vlepením Washi pásek s motivy , aby doladily  celkový dojem té či oné stránky. 
















Děkuji za milé zastavení :-)

4 komentáře:

  1. Barevně se mi nejvíc líbilo "Svatební album pro Majku a Maja", ale tohle se mi zas nejvíc líbí zdobením. Fascinuje mě jemnost a preciznost tvé práce, to je nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), moc si vážím a beru k srdci každý komentář , barvy si vybírají klienti a to já neovlivním - jednak chtějí barevnost podle toho jak mají např. svatební výzdobu, nebo i nevěsta šaty - a víš jak to je - náš zákazník - náš pán. Musím však zkonstatovat, že jsem špatný fotograf , takže skutečnost je někdy o trochu jiná a to hlavně co se týče barevnosti , ale některá ta Alba jsou velká , že ani nevím jak je pro fotografování uložit . Mám radost, že zpětné vazby od zákazníků jsou velmi pozitivní a to mne vždycky moc potěší.

      Vymazat
  2. Dobrý den! Ze svých míst a pracovních míst je více a krásnější, ohromující, líbí se mi víc a víc :))) Zdravím a přeji Vám hezký den :)

    OdpovědětVymazat