Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

neděle 29. prosince 2013

Album na přání pro babičku

Jeden starší projekt - Album na zakázku pro babičku k významnému dni. Přáním bylo vytvořit něco romantického s květy a motýlky v kombinaci fialových a béžových barevných odstínech . Na zdobení byly použity textilní květy od Prima Marketing v kombinaci výseků a výřezů . Kompozici jsem doplnila o rámeček který jsem zhotovila z plastické hmoty - Deco Clay. Bohužel jsem nafotila pouze hlavní stránku Alba , neboť se jednalo o zakázku, která spěchala :-). Vnitřní listy alba byly rovněž zdobeny výseky a výřezy v požadovaných barvičkách. 




3 komentáře:

  1. Piekny, niezwykle romantyczny album w moich ulubionych kolorach. Bardzo mi się podoba, swietnie wykonana raca.Pozdrawiam:)))

    OdpovědětVymazat
  2. ach ,
    tak romantycznie się zrobiło i ciepluteńko na sercu :)
    przepiękny album :)))

    OdpovědětVymazat