Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

úterý 15. dubna 2014

Přání ve vintage stylu

Dobré odpoledne,

i když už velikonoce  klepou na dveře , dnešní tvoření jsem zaměřila již na přání k 1.květnu a ke dni maminek. Zhotovila jsem spousty přání s květinovými srdíčky a jeden tento kousek ve starobylém stylu. 

Na toto přání jsem použila nejen SB papíry různých značek, ale přidala jsem i lepenku , bavlněnou dekoraci , různé papírové růžičky, perličky na silikonu a spousty bílé akrylové barvy. 

V nejbližších týdnech se můžete těšit na jeden recyklovaný projekt . Byla jsem požádána o spolupráci  - vytvořením projektu ve stylu  Shabby chic  s využitím starého materiálu pro jeden známý časopis. Takže až to bude možné a budu moci  projekt ukázat , určitě Vás seznámím s touto praktickou věcičkou.






Děkuji za zastavení a přeji pěkné dny .Zuzka

3 komentáře: