Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

neděle 14. září 2014

Nostalgie

Přeji krásnou neděli,

v současné době v mém studiu začínají už velké přípravy na vánoční přání a jiné drobnosti . Rozšiřuji nyní dvě vánoční kolekce , které jsem pojmenovala Bílé vánoce a Nostalgie .

Přání do kolekce Nostalgie  je vyrobeno z krásných SB papírů od UHK  a doplněno grafický obrázkem z kolekce nostalgických papírů od PION DESING . Základem přáníčka je kraft kartón , který se u této kolekce objevuje v hojné míře a to nejen jako podklad , ale je využíván i na výseky, které jsou patinovány bílou akrylovou  barvou. Přáníčka jsou zdobená různými výseky , bavlněnou dekorací , lněnými stužkami, rolničkami , různými svorkami a stříbrnými ( či zlatými ) stužkami.

Děkuji všem za zavítání na můj blog a krásné komentáře .




3 komentáře: