Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

sobota 9. února 2013

Přání s motýlem

Hezký den milí,

po hektickém týdnu a navíc ještě po přípravách mého podnikatelského záměru se mi v pátek zastýskalo vytvořit něco pěkného a něžného. Hned jsem využila kousek volna a vytvořila toto přání . Inspirovalo mne jedno dílko , které jsem našla na zahraničím webu , kde mne zaujal věnec, který měla autorka zhotovený z předtištěných listů ze scrapbookového papíru, které vystřihla a naskládala je do věnce .
Napadlo mne vytvořit věnec z výseků listů různých tvarů a barev, který jsem doplnila bavlněnou dekorací a malými papírovými květinami. K výřezům motýlka jsem využila podkladový nádherně zabarvený  kartón ( PM ) od resinových ozdob.




Děkuji všem za nakouknutí :-)

4 komentáře: