Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

sobota 20. dubna 2013

Romantické album

Krásný den všem,

v těchto krásných a konečně prosluněných dnech mne navnadilo toto počasí k vytvoření romantického alba v krásných tónech vanilkové, zelené , béžové a bílé . Papíry z kolekce " Ustláno v růžích " se přímo k tomu nabízí . Na vnitřní listy jsem použila grafické papíry ( 320 gr ) , z nichž některé jsou nazdobeny v celé své velikosti, některé jsem dozdobila pouze výseky motýlků, girland a různých květin .

Titulní strana je nazdobena " cihlovým " obloukem , což je výsek z papírové lepenky a cihličky ( a to doslova každý miniaturní kousek )  jsem ručně  nalepila po celém tomto výseku . Výsledek je nádherný , stálo to za to :-).









4 komentáře:

  1. Krásné, něžné, jemné. Luxusní. A ta brána... s tou jsi si musela pořádně vyhrát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky Heli :-) - děkuji za milou návštěvu - ano, ano bránu jsem skládala celou hodinu , ale stálo to za to .

      Vymazat
  2. Zuzi nadherne a jemne ako vzdy, krasne aj to vnutro, nadhera naozaj!

    OdpovědětVymazat