Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

úterý 4. června 2013

Pazzles Creative Cuter Pro

Dneska tak trochu jinak.

Zanedlouho budu mít doma tento výkonný plotr - Pazzles Creative Cutter Pro .  Pravda cena je hodně vysoká ( 70 tis. Kč bez dopravy , DPH a CLA ) , ale myslím, že investice se vyplatila.

Jedná se elektrickou " mašinku " větších rozměrů , která  vyřezává nejen motivy dle zadaných šablon ale i dle vlastních návrhů..
Navíc tato mašinka vyřezává nejen z papírů , ale i různých jiných materiálu do dané tloušťky. 
Její předností jsou i tyto funkce - gravírování, embossing,  distressing,  psaní i  malování.. 

Čeká mne hodně času stráveného učením jak tento stroj používat , ale už se moc těším, že mé budoucí projekty budou o to více originálnější , než je tomu nyní  :-). 



Přeji pěkný večer a děkuji všem za milé zastavení :-)

4 komentáře:

  1. Gratuluji vám k zakoupení tohoto úžasného zařízení - plotr je velmi dobrá investice a řeknu, že se nemůžu dočkat na své krásné práci. Všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji - ano je to velmi dobrá investice , tak dlouho jsem kolem ní kroužila - už se nemůžu dočkat, až ji budu mít doma :-) a budu moci vlastní návrhy aplikovat na své projekty . Mám hodně velké plány , tak si držím pěsti , ať to vše vyjde . Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den.

      Vymazat
  2. wou, zavidim :)

    bude sa dat objednat nejaky ten vyrez na mieru? alebo je urceny skor na osobnu potrebu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji , ano - hlavním podnětem k zakoupení tohoto úžasného stroje je výroba a prodej různých výřezů i na míru a to z různých materiálů. Myslím, že se můžete těšit :-)

      Vymazat