Zuzka Maliňáková

Vítejte na mém blogu , jmenuji se Zuzka a kromě svých radostí , koníčků a zájmů , kde na prvním místě je moje rodinka jsem zcela propadla tomuto papírovému umění. Mám ráda výzvy a poznávání nových věcí . A papírové tvoření mne takto před rokem oslovilo. Přeji příjemnou virtuální procházku - jsem moc ráda, že jste mne navštívili a budu se těšit, že zase někdy zavítáte . Děkuji .

čtvrtek 15. května 2014

Recyklace aneb Stará kniha - Nová šperkovnice

Vítejte :-),

dneska již avizovaný projekt , kdy ze staré knihy jsem vytvořila krabici nebo šperkovnici , záleží co si kdo chce zde schovat :-). 

Projekt vznikl ve spolupráci s časopisem Praktická žena, kdy jsem byla oslovena o vytvoření krabice ze staré knihy , která bude navíc ozdobena .

Celý postup , jak toto dílko vzniklo najdou české i slovenské čtenářky v Praktické ženě, která vyšla dnes a je ji možno zakoupit na všech stáncích, kde se časopisy prodávají.

A velmi stručně pro čtenářky a čtenáře ze zahraničí :-)

 - krabice je vyhotovena ze staré knihy, kterou jsem zakoupila v antikvariátě . Vnitřní obsah jsem vyjmula a vytvořila jsem korpus pro krabici, který je vlepen do desek původní knihy. Na zdobení jsem použila krásné papíry od  UHK, kovové filigránové rohy a motýlka, výřezy a výseky , textilní stuhy a perličky.A nakonec k docílení starodávného efektu jsem použila patinování , a to  razítkovou barvou Vintage Photo a bílou akrylovou barvou.











Děkuji za zastavení a přeji pohodový den :-)

4 komentáře: